Välkommen till Tierp PadelCenter!

I februari 2022 slog vi upp dörrarna till Tierps första padelanläggning, och vårt drömprojekt som vi har jobbat med i 1,5 år är nu tillgängligt för dig som är padelsugen!
Tierp ligger bara ca 5 mil från Gävle och ca 6 mil från Uppsala. Vår anläggning har sju inomhusbanor med panoramaglas, varav två är singelbanor. Utomhus har vi tre banor, där en av dessa är en singelbana.
Hos oss kan ni enkelt skaffa er det som ni behöver inom padel. Vi har rack till dam, herr, junior, nybörjare som avancerad spelare.
Även kläder, skor och väskor anpassade till padel finns hos oss. Hallen är givetvis utrustad med omklädningsrum för damer och herrar.
Känner ni för en golfrunda så kan vi erbjuda er att gå en 18 hålsrunda på någon av världens finaste banor i vår simulator. Boka tid med vår erfarne golftränare för att träna på svingen eller varför inte gå en runda med kompisgänget eller företaget?
På övre plan finner ni vår lounge där ni kan hänga kvar efter spel eller varför inte bara se ut över banorna och kolla på de pågående matcherna?
Vi har även ett konferensrum med plats för 12-16 personer. Vi hjälper er att samordna med mat och dryck om så önskas.